PRETURI

PRET CATEGORIA - A

Posesorul permisului de conducere pentru categoria A are dreptul sa conduca o motocicleta cu o putere care depseste 25 kW sau un raport putere/greutate care depaseste 0,16 kW/kg ori o motocicleta cu atas cu un raport putere/greutate care depaseste 0,16 kW/kg, numai daca are o experienta de minimum 2 ani pe o motocicleta cu specificatii tehnice inferioare sau daca persoana are 21 de ani si promoveaza un test specific de cunostinte si comportament, iar dupa obtinerea acestia pot conduce si motociclete din categoria A1 si A2.

PRET CATEGORIA - B

Autovehiculul a carui masa totala maxima autorizata nu depaseste 3.500 Kg si al caror numar de locuri pe scaune, in afara locului conducatorului, nu este mai mare de 8 Ansamblul format dintr-un autovehicul tragator din categoria B si o remorca a carei masa totala maxima autorizata nu depaseste 750 kg.

PRET CATEGORIA - C

Autovehiculul, altul decat cele din categoria D, sau D1, a carui masa totala maxima autorizata este mai mare de 3.500 Kg. si care este proiectat si construit pentru transportul a maximum 8 pasageri in afara conducatorului auto Ansamblul format dintr-un autovehicul din categoria C si o remorca a carei masa totala maxima autorizata nu depaseste 750 kg.

PRET CATEGORIA - CE

Categoria CE cuprinde ansamblul de vehicule constand intr-un vehicul tragator din categoria C si o remorcs sau semiremorca a carei masa totala autorizata este mai mare de 750 Kg.

PRET CATEGORIA - C+CE

Afla cum te poti inscrie la Scoala Auto Moto JHN si care sunt pasii de urmat pentru obtinerea permisului de conducere pentru categoria C+CE.

PRET CATEGORIA - D

Afla cum te poti inscrie la Scoala Auto Moto JHN si care sunt pasii de urmat pentru obtinerea permisului de conducere pentru categoria D.

Ore de condus suplimentare

Ședințe suplimentare

În cazul, în care, datorită emoțiilor sau altor factori neprevăzuți, cursantul nu promovează proba practică a examenului auto categoria A, B, C, CE, este obligatoriu prin lege să efectueze 3 ședințe suplimentare de perfecționare.

Preț pentru ședințe suplimentare:

O ședință suplimentară de instruire practică presupune îmbunătățirea performanțelor pe care cursantul și le-a însușit în cadrul cursurilor de pregătire în vederea obținerii permisului de conducere auto sau moto, corectarea manevrelor însușite greșit și repetarea acestora până la realizarea acestor manevre corect și obtinerea punctajului maxim.

Ședințele suplimentare au ca scop perfecționarea și aprofundarea cunoștințelor deja dobândite.

SEDINTA SUPLIMENTARA CATEGORIA - A

PRET 120RON / sedinta in timpul scolarizarii

SEDINTA SUPLIMENTARA CATEGORIA - B

PRET 150RON / sedinta in timpul scolarizarii - PRET 160RON / sedinta in afara orelor de scolarizare (pentru cei care detin permis)

SEDINTA SUPLIMENTARA CATEGORIA - C

PRET 250RON / sedinta in timpul scolarizarii

SEDINTA SUPLIMENTARA CATEGORIA - CE

PRET 250RON / sedinta in timpul scolarizarii

SCOALA AUTO MOTO JHN

TELEFON: 0726.376.133

EMAIL: contact@scoala-auto-moto-jhn.ro

ADRESA: Bucuresti, sector.6, BD.Timisoara nr.60D

Scrie mesaj
Suna Acum!